Categories
Note

Laureații atletismului brașovean

Așa cum am scris deunăzi, Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov i-a premiat, la cumpăna dintre ani, pe cei mai buni atleți și antrenori din 2020, pe baza rezultatelor pe care aceștia le-au cules în cursul anului calendaristic, în România și peste hotare. Pe alergătoarea de 400 metri Adina-Elena Cîrciogel, „Atleta Anului”, și pe antrenorul ei de la Clubul Sportiv Țara Bârsei 2011, acolo unde e legitimată în prezent, prof. Horațiu Calfa, i-am găsit la finalul antrenamentului, pe stadionul „Carpați”, de la marginea municipiului Brașov. Alături le erau „lungimistul” Bogdan Șitoianu și toți ceilalți colegi de grupă ai lor.

Iar pe (încă) juniorul Raul-Constantin Pruteanu, câștigătorul titlului de „Atletul Anului”, săritor în lungime, elev și atlet legitimat la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Brașov, împreună cu toată gașca profesoarei Georgeta Nazarie, l-am dibuit înaintea antrenamentului din Parcul Sportiv Brașov, fostul parc „Tractorul”.

Mai multe despre isprăvile Adinei și ale lui Raul, precum și despre cei care le sunt mereu alături am scris pe Atlet Info, publicația AJA Brașov.

Mulțumiri sponsorilor, Kaleido și Știri Pozitive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *