Categories
Note

Mesaj la despărțirea de un prieten

Carmen Gugu-Gramatopol, președintele Clubului Olimpic Brașov, a postat pe pagina clubului: „Șoc și doliu la Clubul Olimpic Brașov. Profesorul Liviu Ceaușu, director adjunct la Liceul cu Program Sportiv și vicepreședinte al Clubului Olimpic Brașov, a trecut în neființă. A lăsat în urma un gol imens, pe care cu greu îl vom putea înlocui!
M-am întâlnit cu «Ceau» să punem la punct acțiunile de anul viitor ale clubului. În jurul unui ceai, Liviu îi aducea în discuție pe sărbătoriții lunii octombrie ai clubului, dar mai ales pe tatăl său, care, pentru câteva luni, nu a apucat să serbeze 90 de ani de viață. Avea un respect profund și o admirație totală pentru cel ce i-a fost părinte, dar și mentor, în același timp. Prea des îl pomenea, ca să nu îmi dau seama că îi era un dor imens de el.

Liviu s-a hotărât să-l urmeze, acolo sus, printre stele. Nu mi-am închipuit că nu «La revedere» trebuia să-i spun, ci să îmi iau rămas bun de la cel ce a fost colaboratorul cel mai apropiat al Clubului Olimpic Brașov, dar și un profesionist, prieten și coleg adevărat.

Rămas bun prieten drag, Domnul să-ți netezească calea spre cer!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *