Categories
Note

O stea românească a început să strălucească, parcă vestind Steaua Betleemului

Mesajul de Crăciun, sărbătoarea Nașterii Domnului, transmis de olimpicii Brașovului, prin președintele Clubului Olimpic Brașov, prof. univ. dr. Carmen Gugu-Gramatopol:

„O nouă stea a gimnasticii românești a apărut! Ana-Maria Bărbosu, a câștigat în premieră mondială, toate cele șase medalii de aur puse în joc la recentele Campionate Europene de gimnastică – juniori de la Mersin, Turcia. Este o veste care nu are cum să nu ne bucure, dar este o veste care, mie personal, mi-a redat speranța revenirii gimnasticii noastre, și de ce nu, a revenirii sportului românesc în elita mondială. Dar mai mult de atât, ca oglindă a culturii și a societății în care trăim, sportul ne redă speranța într-un nou început, o nouă perspectivă.

Cu 6 medalii de aur câștigate la Campionatele Europene de la Mersin (Turcia), Ana-Maria Bărbosu a devenit noua speranță a gimnasticii românești. Tânăra sportivă de la CSȘ Focșani face parte din proiectul „Țară, țară, vrem campioane” inițiat de Octavian Belu și Mariana Bitang, acum 5 ani. (sursa foto: Eurosport)

În aceste zile trebuie să ne amintim de Steaua Betleemului, care a strălucit acum 2020 de ani și ne-a adus vestea nașterii Domnului Iisus Hristos, ne-a adus salvarea, mântuirea, pacea.

Doresc ca Sărbătoarea Crăciunului să ne aducă magia și bucuria nașterii Mântuitorului, să ne aducă bunătate, încredere, să ne umple inimile de speranță, credință, de dragostea lui Dumnezeu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *