Categories
Note

15 Noiembrie, cu Paula Ivan

Marii campioni, oamenii deosebiți, unici, au ceva aparte în ei. Ceva special, un bun-simț rar, o simplitate și o profunzime olimpiană, de neînțeles pentru noi, muritorii de rând. Un bun exemplu mi l-a oferit și ni l-a oferit, mie și colegilor de la AJA Brașov, doamna Paula Ivan, marea noastră campioană olimpică de la Seul, pe care am avut bucuria și cinstea s-o cunosc odată cu implicarea și organizarea Crosului 15 Noiembrie (2018-2019).

În vizită la Muzeul Județean de Istorie Brașov, în salonul dedicat expoziției tematice 15 Noiembrie 1987 Brașov. (foto: Daniel Ceapă)

O satisfacție sinceră și o experiență de neuitat, cu care m-am ales după 15 Noiembrie. Aștept cu nerăbdare un interviu cu dânsa, special pentru blog. Un bob zăbavă, sănătoși să fim!

Troița ridicată la Spitalul Județean, spre cinstirea și în memoria Revoltei de la Brașov din 1987. Acolo, în plin regim comunist, a început să se cânte, după foarte mulți ani, „Deșteaptă-te române!”, cântec devenit imn național, după eliberare. Eroii de la 15 Noiembrie 87 merită mai mult decât o simplă troiță, niște scări și o placă memorială. Mai mult nu înseamnă grandios. (foto: Silviu Prescornițoiu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *